Mathilde Reinerink, Caroline de Vries en Hilde Weerman zijn het gezicht achter Mijneigenmakelaar.nl. 

           
We hebben alle drie een grote passie voor ons vak. We zijn dan ook met veel enthousiasme op allerlei gebieden actief binnen de vastgoedbranche in onze regio. Omdat we dezelfde missie en visie hebben zijn we recent een samenwerkingsverband gestart, om elkaar te versterken en de beste dienstverlening aan onze klanten te kunnen bieden. We beschikken over de benodigde lokale kennis en kunnen onze netwerken altijd optimaal inzetten ten behoeve van onze dienstverlening. Door middel van permanente educatie houden we daarnaast onze vakkennis en professionaliteit up to date. 
   
Caroline heeft een zorgachtergrond en heeft de opleiding tot makelaar-taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed afgerond. Zij heeft ruim 17 jaar ervaring in de Achterhoek en in Twente. Mathilde heeft een financiële achtergrond. Hilde heeft een echte (familie)achtergrond in de makelaardij en heeft veel vakkennis en ervaring. Ook Mathilde en Hilde hebben de opleiding tot makelaar-taxateur wonen afgerond. 

Alle drie zijn we ingeschreven als gecertificeerd makelaar-taxateur  in het register SCVM/Vastgoedcert en bij het NRVT. Daarnaast zijn we lid van branche organisatie VBO Makelaar, de beste en meest vooruitstrevende branche organisatie die we in Nederland hebben. 

Als vastgoed professionals met een zorgachtergrond, vakkennis, commerciële ervaring en een financiële achtergrond zijn wij de juiste partij voor jouw persoonlijke vastgoed vraagstukken. 
   
Onze kwaliteiten: We zijn oprecht, optimistisch, hebben gevoel voor humor en zijn zeer creatief. Deze eigenschappen vormen wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Met onze laagdrempelige formule en hoge kwaliteit, bieden we iedere doelgroep de beste dienstverlening. 

Omdat we ons concept op een andere (creatieve) manier georganiseerd hebben en we geen hoge overhead hebben (winkelpand, personeel), kunnen we dit ook nog tegen scherpe tarieven doen. Klaar voor de toekomst, waarin we samenwerken met verkopers op de manier die zij prettig vinden. 

We geven je graag een maatwerkadvies dat toegespitst is op jouw persoonlijke situatie. We bekijken samen wat voor jou de beste oplossing is, en wat voor jou de prettigste manier van samenwerken is. De ene keer leidt dit tot verkoop door middel van een passend pakket, de andere keer tot de volledige dienstverlening. 
   
Soms is verkoop van jouw pand niet de beste oplossing. Ook dan denken we graag met je mee en komen we samen wellicht uit op een andere, creatieve oplossing.  We werken nauw samen met diverse partijen om tot een passend advies te komen en om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden.