Mathilde Reinerink en Caroline de Vries zijn het gezicht achter Mijneigenmakelaar.nl. 

           
We hebben beide een grote passie voor ons vak. Hierdoor zijn we met veel enthousiasme op allerlei gebieden actief binnen de vastgoedbranche in onze regio. We beschikken over de benodigde lokale kennis en kunnen onze netwerken altijd optimaal inzetten ten behoeve van onze dienstverlening. Door middel van Permanente educatie houden we daarnaast onze vakkennis en professionaliteit up to date. 
   
Caroline heeft een zorgachtergrond en heeft de opleiding tot makelaar-taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed afgerond. Zij heeft ruim 17 jaar ervaring en is als gecertificeerd taxateur ingeschreven in het register SCVM en het NRVT. 

Mathilde heeft een financiële achtergrond en is een creatieve vastgoed professional met gedegen vakkennis en ervaring. Ook zij heeft  de opleiding tot makelaar-taxateur wonen afgerond. 
   
We zijn beiden oprecht, optimistisch, hebben gevoel voor humor en zijn zeer creatief. Deze eigenschappen vormen wie wij zijn en wat we willen uitstralen. Met onze laagdrempelige formule en hoge kwaliteit, bieden we iedere doelgroep de beste dienstverlening. Omdat we onze makelaardij op een andere (creatieve) manier georganiseerd hebben en we geen hoge overhead hebben (winkelpand, personeel), kunnen we dit ook nog tegen scherpe tarieven doen. Klaar voor de toekomst, waarin we samenwerken met verkopers op de manier die zij prettig vinden. 
   
Als vastgoed professionals met een zorgachtergrond, veel kennis en commerciële ervaring en een financiële achtergrond zijn wij de juiste partij voor persoonlijke vastgoed vraagstukken. 

We geven je graag een maatwerkadvies dat toegespitst is op jouw persoonlijke situatie. We bekijken samen wat voor jou de beste oplossing is, en wat voor jou de prettigste manier van samenwerken is. De ene keer leidt dit tot verkoop door middel van een passend pakket, de andere keer tot de volledige dienstverlening. 
   
Soms is verkoop van jouw pand niet de beste oplossing. Ook dan denken we graag met je mee en komen we samen wellicht uit op een andere, creatieve oplossing.  We werken nauw samen met diverse partijen om tot een passend advies te komen en om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te kunnen bieden. 
   
We zijn aangesloten bij de branche organisatie VBO; de prettigste en meest vernieuwende branche organisatie voor makelaars en taxateurs.